WAT IS ERGOTHERAPIE?

De ergotherapeut komt bij u thuis of op uw werk om met u te praten over uw aandoening en de gevolgen ervan. Samen kijkt u ook naar hoe het handiger kan; soms maakt een iets andere indeling van uw werkplek al verschil.

Ergotherapie is altijd maatwerk. U krijgt verschillende trainingen en oefeningen, afhankelijk van wat u wilt en nodig hebt. Dit kan bijvoorbeeld gaan om het aanleren van een andere lichaamshouding of het omgaan met vermoeidheid. Ook is het mogelijk te oefenen met een scootmobiel of andere hulpmiddelen, als u daar opeens mee moet leren omgaan.

WAAROM ERGOTHERAPIE?

Ergotherapie is heel praktisch. Alles is erop gericht om het leven gemakkelijker te maken, zodat u zo zelfstandig mogelijk kunt blijven deelnemen aan het leven en de maatschappij.

OOK VOOR MENSEN OM U HEEN

Uw partner, uw kinderen of anderen die nauw bij u betrokken zijn, kunnen een mantelzorgerstraining volgens waarin zij leren hoe zij kunnen omgaan met uw beperkingen. Lees meer over de mantelzorgtraining >>

ERVARINGEN

“Ik wist niet dat ik zo’n gedragsverandering zou door kunnen maken, maar dankzij jou duidelijke richtlijnen en luisterend oor is dat heel goed gelukt. Ik heb weer een stukje van mijn leven terug.”

CONTACTGEGEVENS

Telefoon: (06) 48 06 75 59
E-mailinfo@ergotijm.nl

Bezoekadres
ErgoTijm; locatie de Tolgaarde
Tolplaats 11
3831 JR Leusden (Zorgplein De Tolgaarde).

Postadres
ErgoTijm, t.a.v. Irma Tijmensen
Eikenlaan14
3831 XG Leusden

Inloopspreekuur
Donderdag 8.45 – 10.00 uur
Een afspraak is niet nodig.
Meer informatie