MANTELZORGTRAINING BIJ ERGOTIJM

Opeens bent u mantelzorger, een rol waar u waarschijnlijk totaal niet op voorbereid bent. En hoewel het voldoening geeft, zijn er ook frustraties, uitdagingen en misschien een gebrek aan tijd voor eigen activiteiten. U weet niet altijd goed hoe u dit aan moet pakken.

Voor iedereen die langdurig zorgt voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende medemens en hierbij advies en coaching kan gebruiken om deze zorglast te verlichten, is er de mantelzorgtraining van ErgoTijm.

WAT IS DEZE MANTELZORGTRAINING?

U leert in deze individuele training uw mantelzorgtaken beter uit te voeren en deze beter te combineren met uw overige activiteiten. Zo voorkomt u overbelasting van uzelf.

Om te beginnen brengt u met de ergotherapeut uitgebreid in kaart wat de wensen, mogelijkheden en beperkingen zijn. Vervolgens leert u meer over de aandoening van uw dierbare en over de vorm van zorg of begeleiding die daar het beste bij past.

Indien van toepassing krijgt u advies over het aanpassen van uw woning. Verder traint u vaardigheden, leert u uw tijd handiger in te delen en uw netwerk te versterken.

ERVARINGEN

“Ik wist niet dat ik zo’n gedragsverandering zou door kunnen maken, maar dankzij jouw duidelijke richtlijnen en luisterend oor is dat heel goed gelukt. Ik heb weer een stukje van mijn leven terug.”

CONTACTGEGEVENS

Telefoon: (06) 48 06 75 59
E-mailinfo@ergotijm.nl

Bezoekadres
ErgoTijm; locatie de Tolgaarde
Tolplaats 11
3831 JR Leusden (Zorgplein De Tolgaarde).

Postadres
ErgoTijm, t.a.v. Irma Tijmensen
Eikenlaan14
3831 XG Leusden

Inloopspreekuur
Donderdag 8.45 – 10.00 uur
Een afspraak is niet nodig.
Meer informatie

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]